Tuesday, March 30, 2010

STOK DETOK FOOT PATCH DAH SAMPAI ....

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 12:30 PM
Harga Biasa : RM1.50/pcs
Jauh lebih murah berbanding jenama lain di pasaran

Kos Pos Ekspres :
RM3.5 (utk 1 - 10 pcs)
RM 4.5 ( utk 11 - 30 pcs )

Bayaran Pos laju/ Pos Daftar :
bergantung berat yang akan ditimbang..

OFFER! OFFER!
april only

1 - 99pcs = RM0.90
100pcs keatas = RM0.85
500pcs keatas = RM0.80
1000pcs keatas = RM0.75


Harga tidak termasuk bayaran pos.
www.tips-fb.com

7 comments:

  1. rasa macam nak beli...ok ker...

    ReplyDelete
  2. salam....
    mmg akan rasa berbezaannya pas pakai... kalau kurang percaya leh la try tuk 5 hari dulu baru rm9 tuk 10 keping....
    so far customer semua berpuas hati hehehe

    ReplyDelete
  3. ADE LAGI X? SY NAK JD AGEN LA.... NAK 1000 PCS.. BOLEH?

    ReplyDelete
  4. trasa mcm nak beli.. tp nak try dulu lah 10 pcs..bleh.. brapa rm.. kalau saya nak ambik by hand kat mana ya.. zaeem_leo18@yahoo.com ..tlg reply ke email..tq

    ReplyDelete
  5. SAYA BERMINAT NAK BELI 500 PIECES BERAPA DAN CHARGE POSTAGE? BOLEH email pada saya husmam04@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. sya nak order 60pcs detox foot,40 detox slimmg...harga brape?trmasuk pos pghntran...rply ke email dorathyjudin@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. kepada yg berminat nak beli email nur ye... cz nur tak dpt nak email you all asyik dpt failure notice jer..

    dnurboutique@yahoo.com
    or nur_s80@yahoo.com.my

    tq

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE