Monday, March 29, 2010

Online Contest ~ Cutest Baby Birthday Picture Contest

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 12:54 PM
Umi di jemput tuk menyertai contest nie hehehe .. tq ye
Secara rasminya contest ini dianjurkan dari tarikh 20 Mac 2010 dan berakhir pada pukul 12 malam 20 April 2010.

Terbuka kepada si comel berusia 1 hingga 4 tahun sahaja.
(Anak sedara pun boleh..anak kawan-kawan tak boleh lah ye...=p) Kalau ada 2 orang anak, boleh je, tapi sorang dalam sekeping gambar lah ye.

Cara-cara penyertaan:
1) Jadi Follower FAZDARAZAT dan add blog aku dalam bloglist korang.
:: done ::

2) Letak banner contest ini di sidebar blog korang dengan link contest ni.
Takde link, otomatik tak layak.

:: done ::

3) Buat entri mengenai Online Contest ~ Cutest Baby Birthday Picture Contest ini dan upload gambar si comel sewaktu sambutan harijadi si comel di dalam entry tersebut.
Hanya SATU (1) gambar sahaja yang dibenarkan. Nyatakan nama si comel, umur dan tarikh lahirnya. Pastu korang tulis lah sikit wish korang untuk si comel. Tak perlu panjang-panjang, ringkas dan padat.

nama : MHAMMAD IRFAN HAZIM BIN MOHAMMAD SHAH
umur : 1Tahun 3Bulan
tarikh lahir : 25 Decenber 2008


HAPPY BIRTHDAY to Razi, semoga menjadi anak yg soleh,taat pada ibu bapa..murah rezeki,dipjgkan umur, sihat sejahtera..dan dapat membahagiankan org tua.. Amin

4) Dalam entri tersebut pastikan korang mention dan link ke FAZDARAZAT.
:: done ::

5) Bila korang dah puas hati dengan entry tu, sila link kan url blog korang di ruang komen aku ye.
:: roger ::

Hadiah disediakan untuk 3 orang pemenang dan 2 lucky draw.
Hadiahnya tungguuuuuuu!~
So, jom ler join beramai-ramai.

Sekian, terima kasih.

* Pemenang akan diadili oleh juri-juri jemputan. Lucky draw tu pulak, nanti akan dicabut oleh Razi dan Izzat.

so guys, jom jom join contest ni ...
www.tips-fb.com

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE