Monday, February 15, 2010

Adik Ammar Perlukan Bantuan Kite Semua...

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 12:27 PM

Assalammualaikum....
Dalam umi berjalan2 dr satu blog ke satu blog ... umi tersinggah ke blog Pn Asz ... terasa amat bersimpati apa yg menimpa adik ammar .... kalau you all nak tahu lebih lanjut ttg adik ammar singgah la blog adik ammar ....
kita mmg tak dpt membantu banyak tapi kalau ramai yg membantu mesti jadinya banyak ... membantu tiada erti sikit @ banyak bergantung pada keikhlasan hati kita sendiri ....
sekurang2nya adik ammar dapat menjalani prosedur PDAnya.

Adik ammar pengidap jantung yang perlu menjalani prosedur PDA pada 22 Feb 2010. Kos menelan belanja sebanyak RM 15,000.00. Tak sampai sebulan lg.. agak suntuk... harap2 kite semua dapat membantu meringankan beban mereka sekeluarga.. Semoga adik ammar kembali ceria seperti anak2 kite..

blogger lya pun dah pun forward kes ammar ke pengasas blogger we care nie.. so sesape yg nak membantu adik ammar boleh lah salurkan bantuan ke akaun di bawah ye..

NO AKAUN IBU KEPADA AMMAR
Azmaniza Mohamad Kamal - 514093114912 (Maybank)

P/S: kepada yg membantu you all akan dpt voucher rm5 dr dnurboutique.
syaratnya
1) letak dnurboutique@yahoo.com diruangan email sebagai bukti.
2) buat n3 khas bantu adik ammar.
3) tarikh tutup 19 feb 2010 ( cz pembedahan 22 feb 2010 )
www.tips-fb.com

7 comments:

  1. memang cedeylah bile terbace kisah adik ammar ni..sebak tak buleh tahan..

    ReplyDelete
  2. salam Nur

    from da deep of my heart, jutaan terima kasih atas usaha utk membantu Ammar ... hanya Allah yg dpt membalas jasa/budi baik Nur .. moga Nur & family dirahmati & dilindungi Allah dunia & akhirat ... Amin!

    ReplyDelete
  3. salam Nur

    from da deep of my heart, jutaan terima kasih atas usaha utk membantu Ammar ... hanya Allah yg dpt membalas jasa/budi baik Nur .. moga Nur & family dirahmati & dilindungi Allah dunia & akhirat ... Amin!

    ReplyDelete
  4. rina & lieza : mmg sedih, actually nur simpati kesulitan yg menimpa asz sekeluarga. ari ni kita menolong ari kita tak tahu lagi kan?
    terima kasih cz sudi membantu adik ammar

    ReplyDelete
  5. salam pn asz : nur cuba ape yg termampu... nur tak dpt tolong banyak ... usaha & doa je yg mampu nur beri...

    ReplyDelete
  6. Insyallah, sama2lh kita membantu adik ammar...semoga sedikit sby dpt memberi sinar baru utknya...amin.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE