Thursday, February 9, 2012

Aleesya 11mth already

Hasil Nurkilan NurShahFamily at 10:46 PM
Assalamualaikum....
Dah lama rasanya umi tak update blog ni... huhuhuhu... nak kate bekerja tak juga... tapi entah la susah sgt rasanya nak cari masa tuk taip n mengarang sesuatu di sini.... kawan2 pun mesti dh berkurang.....
tak pe la .... n3 ni sepatutnya bulan january umi update cz 27/1/2012 aleesya genap 11mth....
So umi nak cerita sikit ttg perkembangan aleesya selama 11 bulan ni....
* kalau nak tido ( aleesya akan tunjuk umi tuala kesayangan dia tu.... nak mimik n tido )
* dah pandai mintak makan... ( mamam... mamam... sambil tepuk2 meja n ulur tangan )
* dah mula bertapak sendiri tapi baru 5 tapak ... dh sibuk carik pemegang
* gigi ( lum ada hehehehe ) tapi semua aleesya makan.... bubur tak nak..

* suka mengemas tpt2 yg berlaci.... kat rumah abis dvd abg irfan dikeluarkan... kt kg laci nenek la hikhikhikhik
* dah pandai mintak jalan2 naik motor
* dah pandai sebut ayah.... mi ( umi )... abbang ( abg irfan )

* masih menyusu badan hehehe  ( alhamdulillah aleesya makbulkan permintaan umi... tuk full bf ) 

* paling suka keluarkan tisu basah dr plastik huhuhuhu.... pastu sibuk panggil umi suruh masukkan balik...

Ni la reaksi aleesya... kantoi selongkar laci tok wan.... saya bukan askar ye... prebet aleesya je hahahahaha
Aleesya yg sedang seronok main ngan abc.... nampak kecik je aleesya ni... wal hal dh 11 mth.... suar tu tuk bb umur 3-6mth tau....

Alhamdulillah ank umi membesar ngan sihatnya.... hasil dr menyusuan umi sendiri hehehehe...


Terima Kasih Yg Sudi Click
www.tips-fb.com

3 comments:

  1. wahhhh dh 11 bulan...
    kejap je kn kak..
    semoga aleesya jd anak yg solehah, dengar ckp ayah & ummi..
    Amin

    ReplyDelete
  2. @Iryani Noor amin amin ya rabbalalamin... alhamdulillah... akk pun tak sedar aleesya dh nak setahun... kadang tu kalau org tanya akk jawab 8mth je hehehehehe... cz aleesya ni cute je..

    ReplyDelete
  3. alahaii skjap je dh 11 bln ek.... good girl lah aleesya nih! ;-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE