Friday, September 16, 2011

Aleesya hilang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hasil Nurkilan NurShahFamily at 9:56 AM
 salam tuk semua.....
hehehhee gempak tak tajuk n3 kali nie.....
actually aleesya mmg hilang..... hilang dr pandangan mata n pengawasan umi...
aleesya ni jenis suke ketawa tanpa suara so susah nak tahu dia dimana.... yg dia tahu kalau kita jumpe dia tersengeh je....
bawah meja ni pun abg irfan yg jumpe huhuhuhu.....
sejak dh laju maju... bergolek... u turn.... undur ni satu rumah aleesya jelajah....
mehh tgk aleesya bawah meja

dia ingat org tak nampak dia la tu... senyap je...
cam dh nak cantoi nie huhuhuhu
time nie aleesya dh start sengeh2...
abg join sekali la....nak ajak adik keluar la kononnya

borak ape la dua beradik nie.... aleesya dh terkekek2 tawe
ingatkan nak ajak adik keluar ruoenyer join sama main bawah meja... aduhai.... 
anak anak umi nie....
penghibur hati umi yg mmg dh ceria hehehehe
Terima Kasih Yg Sudi Click
www.tips-fb.com

7 comments:

  1. Aku benar-benar dapat mengatakan bahwa saya belum pernah membaca informasi yang berguna begitu banyak tentang Blogger: NurShahFamily - Post a Comment. Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada webmaster dari nurshahfamily.blogspot.com.

    ReplyDelete
  2. iman dahiyah plak suka buat mulut burung.. cutenya... dia x bleh semunyi bawah meja, rumah akak x der meja... isshh.. tp ligatnya semua benda nak digigit,..

    ReplyDelete
  3. hehee comel je aleesya main bwh meja.. hihiihii

    ReplyDelete
  4. @Cik Rose Cute YE KALAU ILANG JE MESTI BAWAH MEJA.. DENGAR SUARA JE

    ReplyDelete
  5. @aimaniman HEHEHEHE.... KERENAH ANK MMG PENGHIBUR HATI KAN

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE