Saturday, February 26, 2011

ESOK PAGI MASUK LABOR ROOM

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 9:29 PM
aSSALAMUALAIKUM SEMUA KAWAN2,

N3 kali ni saje nak ilangkan rasa gelisah tuk esok..... sok 27 feb 2011 bermakna umi dah pun 40minggu mengandungkan adik irfan....

minggu lepas doc check baru bukak 1cm tapi rahim lum cukup masak (lembut) so doc bagi lagi 3 hari lagi tuk melahirkan....

Tarikh yg ditetapkan adalah 27 feb 2011....

sok pagi2 lagi dh kene ade kt hospital... sebelum kul 7 dh kene ade kt sana... petang tadi ade nurse call inform ttg temujanji esok pagi and suruh serapan dulu sebelum dtg...

makin la rasa gementarnyer huhuhuhu... namun diselang ngan rasa bahagia cz ank umi akan keluar sok....

kenapa umi gementar?????????
cz irfan dulu c-zer... so umi lum pernah rasa bersalin normal.... harap2 umi dapat menghadapi ape je kemungkinan...

Doa dr kawan2 amat la umi harapkan... semoga segala proses berjalan lancar seperti yg di harapkan...

Satu lagi....
nur nak mohon ampun & maaf kepada sesape je yg pernah tersinggung ngan kata2 nur dlm blog nie huhuhuhu...
maklum la nur tulis ape yg nur rasa jer...
dan
halalkan makan minum nur selama kita kenal ye ...

DOAKAN NUR YE SEMUA...
www.tips-fb.com

4 comments:

  1. Semoga semuanya selamat...hmmm saya plak yg rasa berdebar tunggu masa jer nih

    ReplyDelete
  2. anamarza: amin.... terima kasih doanyer...

    ReplyDelete
  3. salam nur, alahai cepat masa berlalu dah cukup 40minggu pun. alya doakan nur dipermudahkan nak bersalin esok. believe me, bersalin normal ok je. tak macam cite2 ngeri yg kita dgr. all the best! :D

    ReplyDelete
  4. semoga selamatnya untuk nur dan baby.. Insyallah..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE