Thursday, October 28, 2010

Dah dapat certificate..... jun gong

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 1:17 PM 5 comments
Alhamdulillah..... syukur sangat.... baru je dapat news dr supplier dr china.... nur dh dapat certificate dr jun gong.... ni sijil tuk order yg lepas... 50 ribu keping....
Insyaallah akan dtg order akan bertambah.... tuk setiap 2 minggu...

Terima kasih pada yg sentiasa menyokong nur....

www.tips-fb.com

Thursday, October 21, 2010

ank umi kidal .... tapi ibarat juara hehehe

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 2:41 PM 2 comments
video
www.tips-fb.com

IRFAN DI RUMAH BARU...

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 2:31 PM 2 comments
Salam semua.....

ni lah n3 pertama ttg umah yang baru we all pindah..... sewa gak ye.... hehehe...
irfan seronok sgt pas pindah sini... mana tak nyer .. setiap petang ajak umi dia ni main bola n basikal... oh ye kalau you all nak tahu irfan ni kidal sepak bola... kaki kiri... hahahaha.. tak kisah la yg penting irfan happy...


ni lak bola kesayangan irfan hahaha... yg hijau tu dr tok ki.... yg merah beso tu irfan pau tok bah mase gi anto mak andak irfan gi blajo....
walaupun tok ki n tok bah dikampung... setiap ptg irfan main bersama....
goodnyer ank umi nie....
www.tips-fb.com

Friday, October 15, 2010

JADUAL ADIK IRFAN HEHEHE

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 4:55 PM 0 comments
Dah lama rasanyer tak jalan2 singgah blog kawan2.... ari ni cam free sikit hehehehe.... cz stok detox tinggal sikit so tak la bz sgt.... and rasanye pas ni banyak la masa berblog hahaha... cz stok 2minggu lagi baru sampai....

dlm jalan2 tu ternampak la n3 jue... tentang kalkulatur tarikh bersalin nie... so nak la gak mengira hehehe ... kalau u all nak gak bo la gi sini http://www.majalahpama.com.my/..

yang bestnyer.... tarikh persenyawaan tu.... tarik lahir umi hehehehe... ni betul2 adiah ari jadi ni... tarikh bersalin beza 3 hari jer
www.tips-fb.com

bersama kuda di port dickson hehehe

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 3:11 PM 0 comments
hehehehe saje je update blog ngan pic bln lepas hahahaha...
u all semua sihat????????
www.tips-fb.com

Friday, October 8, 2010

leganyerrrrrrrr

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 4:40 PM 2 comments
Assalamualaikum semua.....
alhandulillah hasrat umi nak duk umah baru thn ni kesampaian...... terima kasih tuk ayah irfan tersayang.... baru jer selesai pindah umah baru.... banyak sgt nak cite... tapi tenet baru je masuk huhuhuhu....
lani tengah peningkan kepala carik dan beli perabot lak hehehehe..... you all ade cadangan tak nak shoping mana yg ok.....???????????
pic lum dpt nak upload cz masih bz hehehhe... ade kelapangan umi update semua ye...
jutaan terima kasih yg masih sudi singgah....
oh ye kepada yang berminat nak beli detox.... singgah sini ye...
http://dnurboutique.blogsport.com atau sms nur 019-7332577


www.tips-fb.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE