Tuesday, March 30, 2010

STOK DETOK FOOT PATCH DAH SAMPAI ....

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 12:30 PM 7 comments
Harga Biasa : RM1.50/pcs
Jauh lebih murah berbanding jenama lain di pasaran

Kos Pos Ekspres :
RM3.5 (utk 1 - 10 pcs)
RM 4.5 ( utk 11 - 30 pcs )

Bayaran Pos laju/ Pos Daftar :
bergantung berat yang akan ditimbang..

OFFER! OFFER!
april only

1 - 99pcs = RM0.90
100pcs keatas = RM0.85
500pcs keatas = RM0.80
1000pcs keatas = RM0.75


Harga tidak termasuk bayaran pos.
www.tips-fb.com

Monday, March 29, 2010

Online Contest ~ Cutest Baby Birthday Picture Contest

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 12:54 PM 3 comments
Umi di jemput tuk menyertai contest nie hehehe .. tq ye
Secara rasminya contest ini dianjurkan dari tarikh 20 Mac 2010 dan berakhir pada pukul 12 malam 20 April 2010.

Terbuka kepada si comel berusia 1 hingga 4 tahun sahaja.
(Anak sedara pun boleh..anak kawan-kawan tak boleh lah ye...=p) Kalau ada 2 orang anak, boleh je, tapi sorang dalam sekeping gambar lah ye.

Cara-cara penyertaan:
1) Jadi Follower FAZDARAZAT dan add blog aku dalam bloglist korang.
:: done ::

2) Letak banner contest ini di sidebar blog korang dengan link contest ni.
Takde link, otomatik tak layak.

:: done ::

3) Buat entri mengenai Online Contest ~ Cutest Baby Birthday Picture Contest ini dan upload gambar si comel sewaktu sambutan harijadi si comel di dalam entry tersebut.
Hanya SATU (1) gambar sahaja yang dibenarkan. Nyatakan nama si comel, umur dan tarikh lahirnya. Pastu korang tulis lah sikit wish korang untuk si comel. Tak perlu panjang-panjang, ringkas dan padat.

nama : MHAMMAD IRFAN HAZIM BIN MOHAMMAD SHAH
umur : 1Tahun 3Bulan
tarikh lahir : 25 Decenber 2008


HAPPY BIRTHDAY to Razi, semoga menjadi anak yg soleh,taat pada ibu bapa..murah rezeki,dipjgkan umur, sihat sejahtera..dan dapat membahagiankan org tua.. Amin

4) Dalam entri tersebut pastikan korang mention dan link ke FAZDARAZAT.
:: done ::

5) Bila korang dah puas hati dengan entry tu, sila link kan url blog korang di ruang komen aku ye.
:: roger ::

Hadiah disediakan untuk 3 orang pemenang dan 2 lucky draw.
Hadiahnya tungguuuuuuu!~
So, jom ler join beramai-ramai.

Sekian, terima kasih.

* Pemenang akan diadili oleh juri-juri jemputan. Lucky draw tu pulak, nanti akan dicabut oleh Razi dan Izzat.

so guys, jom jom join contest ni ...
www.tips-fb.com

TAG DR SUHIDA

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 12:31 PM 0 comments
Assalamualaikum...
Umi dapat ( amik ) tag ni dari PN SUHIDA, kawan blogger umi yang baru.
Salam kenal ye kak.


SIAPAKAH ANDA DI RUMAH?
Isteri dan umi.


SIAPAKAH DIRI ANDA DISAMPING RAKAN?
Pendengar yang baik dan selalu menolong dapatkan bisnes ( wit sampingan )hehehehe


5 BENDA YANG ANDA IDAMKAN TAPI MASIH BELUM TERCAPAI?
Pindah umah baru.
Menjadi bisnes women online berjaya.
Kereta baru.
Gi holiday with hubby n irfan.


SIAPAKAH NAMA PASANGAN ANDA?

MOHAMMAD SHAH B. KADRI


CERITAKAN 5 PERKARA YANG PALING ANDA SUKA TENTANG PASANGAN ANDA?
Segala-galanya ... hehehe


BILA TARIKH COUPLE
hehehhee aduhai..... tarikh ye.... tak ingat la cz dr hari pertama kenal tu la kit org couple ..
bo ke jawab cam nie hahahaha ....
yg pasti tarikh 4 june 2004 ... besday umi
umi mule sayang ayah ...



KENANGAN PAHIT ANDA BERSAMA RAKAN ANDA
Kenangan pahit ngan kawan ye ..... hmmmmmmmmmm
kene tipu la kot hehehe...


LAGU TEMA CINTA ANDA
ummi dato shake
Kenangan Terindah Samsons


APA PERUBAHAN YANG ANDA INGIN LIHAT PADA PASANGAN ANDA
jadi suami dan ayah yang soleh


TAG 10 RAKAN LAIN
Sesiapa nak buat tag ni, sila ler amek ye. Jangan segan2.


wassalam ....
www.tips-fb.com

Monday, March 22, 2010

GIVEAWAY BABYKUSTYLO

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 5:26 PM 0 comments
sila click banner utk ke sana



Tarikh tutup adalah pada 15 april 2010 (12.00noon)



www.tips-fb.com

AWARD BEAUTIFUL BLOGGER

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 10:30 AM 0 comments
"I'm a beautiful blogger "

okies,thanks to IZZAH cz kasi ini award pd UMI
teramat la sukee...
tp nk amik award nih kena jwb soklan


1-thank & link the person that gave you the award.
mekasih izza yep kasi ini award kt umi

2-pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic.

miahaha...15 bloggers yer...sprti biasa x ckup korum neh..xper..umi nak kasik kt smua la..amik la yep..free jerk..xpyh bayor..hehe..yg dh ade award ni amik la jgk yep

3-contact said blogs and let them know they've won the award.
para followers ku itu, sila la amik ini award

4-state 7 thing about yourself.
-umi seorang surirumah yg sgt bz hehehe..
-suka tengok benda yg cantik
-suke merancang kalau nak buat ape2 .... cz tak suke kelam kabut
-susahhatikalau tenet problem.... bisnes tak dpt jalan huhuhuhu
-suka mengadap blog fesbuk ( ade farmville) & seangkatan dgnnyer..
-sgt peramah & good komunikasi hehehehe
-kuat semangat tapi lembut hati hehehehe
www.tips-fb.com

Tuesday, March 16, 2010

Selamat Pengantin Baru Sepupu ku ...

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 12:38 AM 6 comments
Bissmillahirohmanirrahim .....
Hehehehe ... mana satu pengantin?????? Actually pic pengantin tak de hhuhuhuhu ... tapi dlm pic tu ade yg pengantin 2007 & pengantin 2008 .... & 2 bakal pengantin hehehehe ...
Tema pengantin merah hitam .... tapi pengantin pakai baju coklat .... ok latu... we all yg meriahkan majlis sepupu we all nie ... hehehhe..
Irfan yg ceria dlm kepanasan bersama neneknyerrr....

Nak buat promosi sekali lahhhh .... tudung yg umi pakai nie akan berada di dnurboutique tak lama lagik.... tungguuuu ...
Adik umi yg paling cute ... dah kurus cikit adik umi nie.... bakal pengantin la katakan ...
Hehehehe terasa cam pengantin baru lak ..... walaupun hubby sgt bz kerja2 di belakang tabir .... sempat gak snap pic nie ... umi happy sgt2 cz umi nampak langsing kan?????
bukan slim tau hikhikhik
...
dr dulu umi nak cam nie ... langsing bukan slim ... bo gitu???
Irfan yg susah hati kalau umi dia melaram huhuhuhu ....


Sekian wassalam...
www.tips-fb.com

Thursday, March 11, 2010

d'alya boutique giveaway

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 1:17 PM 1 comments
Assalamualaikum semua....hehehehehe ....
jangan mare ye hikhikhik ... contest lagik ...
berminat nak join plzzz clik sini .....
www.tips-fb.com

Wednesday, March 10, 2010

ATIQAH SWEET GIVEAWAY

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 8:52 PM 2 comments
"Hai kawan-kawan! jom sertai ATIQAH SWEET GIVEAWAY. hadiahnya satu kotak yang mengandungi 9 biji hand-made chocolate yang dibuat oleh Sweet Brown! Coklatnya sedap tau! Jadi apalagi, jomlah kita sertai ATIQAH SWEET GIVEAWAY di http://pepelungu.blogspot.com ..JOM-JOM!"
www.tips-fb.com

Tuesday, March 9, 2010

My-Alia.com March Giveaway!!!

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 8:45 PM 2 comments
Akhir2 nie umi sgt2 la bz..... oleh krn tak de camera so tak de la pic irfan yg terbaru huhuhuhu ....
Apepun umi cari2 masa tuk join contest dr alia.. ( hasil de jln2 cr customer hehhe )

nk tau cara2nyer sungguh senang korang klik nie

www.tips-fb.com

Sunday, March 7, 2010

SARARISA GIVEAWAY 2010

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 5:45 PM 1 comments
sara ( tuan punye kedai ) nk buat giveaway ni sempena anniversary sara n hubby yg ke-6 tahun ni...so harap kepada kawan2 semua mari lah sudi2kan diri menyertai dan memeriahkan lg giveaway ini!!!
doakan juga kebahagian dan kesejahteraan mereka ye...thanks!!Smiley

Amin .....

Harap2 lum terlambat hehehe .... fuhhh dah lama tul nurshahfamily tak join contest hikhik ...

antara syarat2 nya ialah:

~ add blog sararisa-craft ke dlm blog list anda dan jadilah follower
~ copy gambar diatas, buat entri khas dan letak link blog sararisa-craft
~ tinggalkan link anda dan jejak anda di ruangan komen
~ tarikh tutup contest ini ialah 11 MAC 2010 pada pukul 8mlm

antara hadiah yg di tawarkan:
~ 60++ fancy button
~ 1 set love sticker
~ 3 set wooden heart shape
~ 20pc satin flower
~ alphabet confetti
~ love confetti
~ flower shape sequin
~ 2 pc butterfly memo clip
~ 15pc assorted eva foam applique
~ lace border flower
~ 2pc love cross stitch
~ 1 pc love applique
~ DAN JUGA HADIAH MISTERI MENANTI ANDA!!
www.tips-fb.com

Saturday, March 6, 2010

FC Bio Sanitary Pad ( Pad Herba )

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 7:15 PM 0 comments

Pad herba Avail Beauty ini diperbuat daripada 100% kapas semulajadi. Pad ini nipis walaupun untuk kegunaan siang kerana kapas mempunyai kadar serapan yang sangat tinggi berbanding pulpa kayu ataupun lebih dikenali sebagai paper pulp.

Pad ini mengandungi ramuan herba seperti:-

  • Mai Fang Stone (Talcum) = Menghilangkan bau dan mencegah jangkitan.

  • Menthae Herb (Papermint) = Mencegah kegatalan, mengurangkan rasa tidak selesa.

  • Ming Fang (Alumen) = Menyingkirkan toksid, membuang angin perut, menghentikan pendarahan, mencegah kesakitan.

  • Bing Pian (Borneol) = Menghilangkan bekuan darah, mencegah kesakitan.

  • Kuai Mu You (Agrilariae Lignum) = Mencegah jangkitan, melegakan kesakitan pinggang.
Harga Dipasaran .....

FC PANTYLINER(20 PAD’S)-HIJAU =RM10

FC DAY USE (10 PAD’S)-BIRU =RM11

FC NIGHT USE (10 PAD’S)-MERAH =RM12
www.tips-fb.com

Monday, March 1, 2010

DETOX FOOT PATCH MURAH !!!! RM 0.80 SEKEPING

Hasil Nurkilan Nurshahfamily at 1:48 PM 5 comments

Tahukah anda kandungan toksin yang merbahaya di badan anda sekarang?
Tahukah anda dengan pencemaran, permakanan dan cara hidup anda sekarang menyebabkan kandungan toksin yang merbahaya telah meningkat di dalam badan anda.
Rawatan traditional di Asia sering mengaitkan bahawa kebanyakan bahagian di tapak kaki adalah berkaitan terus dengan organ-organ penting di dalam badan.
Tahukah anda koyok kaki membuang toksin badan telah lama di gunakan di Asia dan telah mula popular di Eropah dan Negara-negara timur tengah. Ramai telah menggunakannya dan telah berpuas hati dengan hasilnya.

Cara menggunakan Foot Detox Patch:
Anda hanya perlu menampal koyok tersebut selama 5 hingga 8 jam semasa anda tidur untuk membuang toksin dan hasilnya koyok tersebut akan menjadi hitam kesan daripada pengeluaran toksin daripada badan.Adalah disyorkan untuk digunakan setiap hari.
1) Buka pelekat.
2) Lekatkan bahagian yang bertulis di pelekat.
3) Pastikan bahagian yang berherba mengadap telapak kaki anda.
4) Anda perlu memakai koyok ini 5 hingga 8 jam.


Faedah dan Manfaat Menggunakan Foot Detox Patch :-

Dengan menggunakan Foot Detok Patch ini, anda dapat membuang toksin dalam badan tanpa mengambil sebarang ubat untuk di makan dan hasilnya anda akan :

- Badan menjadi lebih segar dan bertenaga
- Mengurangkan alergik
- Meningkatkan kadar metabolisma dalam badan
- Mengurangkan kadar tekanan darah tinggi
- Mengurangkan sakit sendi
- Meningkatkan sistem imunisasi badan
- Melancarkan perjalanan darah
- Mendapatkan tidur yang lena
- Boleh mengurangkan berat badan
- Mengurangkan bau kaki


Bahan - bahan :
(tourmaline - bahan mineral) dan Bamboo vinegar


Harga Biasa : RM1.50/pcs
Jauh lebih murah berbanding jenama lain di pasaran


Harga Biasa : RM1.50/pcs
Jauh lebih murah berbanding jenama lain di pasaran
Kos Pos Ekspres :
RM3.5 (utk 1 - 10 pcs)
Bayaran Pos laju :
RM5 (Semenanjung) RM8 (Sabah/Sarawak)
tidak lebih 500g.

OFFER! OFFER!
until 30 feb 2010

1 - 99pcs = RM0.90
100pcs keatas =
RM0.80


Harga tidak termasuk bayaran pos.


* Cara pembayaran ialah Maybank atau CIMB
Cara untuk hubungi kami :
SMS / Call : 019 - 733 2577 (Nur)
Yahoo Messenger : dnurboutique
E-mail : dnurboutique@yahoo.com
www.tips-fb.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

NurShahFamily Designed by SE